Kompania

Mirë se vini në faqen e internetit Alpha Plan Consultants.

Alpha Plan Consultants, me më shumë se 27 vjet eksperiencë në organizim, trajnim, programet e subvencionuara të zhvillimit, sistemet e menaxhimit të cilësisë, përzgjedhjen dhe vlerësimin e personelit, shërben tani një bazë të vlefshme dhe të gjerë të konsumatorëve në të gjithë Greqinë dhe është një nga Firmat më të mëdha të konsulencës në tregun Grek.

Kompania jonë përbëhet nga këshilltarë me prejardhje të lartë akademike, përvojë të gjerë dhe njohuri profesionale në subjektin e tyre, duke siguruar efikasitetin e shërbimeve të ofruara. Ne investojmë vazhdimisht në subjektin njohës të personelit tonë duke pasur parasysh se është një mënyrë për të monitoruar zhvillimet e vazhdueshme dhe për të ruajtur cilësinë e shërbimeve tona.
Më në veçanti, Alpha Plan Consultants ofron shërbime, duke përfshirë:

Business Plan

Personnel Training

Market Research

Funding Programs (National/EU)

Business Organization

Franchising Research

Quality Systems

Personnel Search and Evaluation

Politika e Alpha Plan Consultants është e bazuar në ofrimin e nivelit të lartë dhe cilësisë së shërbimeve konsulente përmes shërbimin të vazhdueshëm të novojave të klientëve të saj. Ajo është e dedikuar për krijimin dhe mbajtjen avantazhin konkurrues të klientëve të saj, në mënyrë që të adresohen më mirë sfidat bashkëkohore.

Anëtar i

map_of_greece

 

 

 

Find us in
google_maps

KLIENTET

PROJEKTET

NDARJA

PUNONJËSIT

Contact us today and learn more about our services.


Alpha Plan on Social Media

 

Headquarters:

Thessaloniki: 25Β Koletti str, 54627
Tel.: 2310566767, Fax: 2310567890
email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Athens : 4Α Karitsi Square, 10561
Tel.: 2106146022, Fax: 2106146025
email: [email protected]
Athens : 5 K. Kanari str, Kifisia,14563
Tel.: 2105773360, Fax: 2105590555
email: [email protected]
Larisa : 37 Florinis str, 41335
Tel.: 2410238926, Fax: 2415005505
email:[email protected] 
Heraklion : 158 Ethnikis Antistasews str, 71306
Tel.: 2810289457, Fax: 2810289428
email: [email protected]
Rethimnon : 23 Kountouriwti Avenue, 74100
Tel. & Fax: 2831025067
email: [email protected]
 
Chania : 24, Efedron Polemiston str, 73135
Tel.: 2821503189
email: [email protected]
Rhodes : 5th Km Rodos-Lindos, 85100
Tel.: 2241038774, Fax: 2241038775
email: [email protected]
Orestiada : 18 King Konstanine str, 68200
Tel.: 2552026866, Fax: 2552024266
email: [email protected]
Alexandroupolis : 18 Dimokratias Av., 68100
Tel.: 2551035848, Fax: 2551035848
email: [email protected]
Patras : 44А Tsamadou str, 26222
Tel.:2610346500
email: [email protected]
Shqipëri, Tiranë: Rr. Islam Alla,
Myslym Shyri, nr4, Tiranë,
1023 Shqipëri, Tel. : +3554453 1916
email: [email protected]