• +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας
Διαχειριστικά Συστήματα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων
Alpha Plan Consultants.

Η Alpha Plan Consultants, με περισσότερα από 31 χρόνια εμπειρία σε θέματα οργάνωσης, εκπαίδευσης, επιδοτούμενων αναπτυξιακών προγραμμάτων, συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, επιλογής και αξιολόγησης προσωπικού, εξυπηρετεί σήμερα ένα αξιόλογο και εκτενές πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα και είναι μια καταξιωμένη μεγάλη εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων στην ελληνική αγορά.

Η εταιρική κουλτούρα της Alpha Plan Consultants αποτελεί την στέρεη βάση για την επιτυχημένη πορεία της. Βασικοί πυλώνες αυτής, είναι η συνέπεια απέναντι στον πελάτη και η αποτελεσματικότητα σε ότι αφορά στην υλοποίηση των έργων μας. Οι κοινές μας αυτές αξίες, αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας μας.Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η συνεχής προσήλωση στη ποιότητα και η διαρκής αφοσίωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών διαφοροποιούν την Alpha Plan Consultants από τους ανταγωνιστές της.

Η εταιρεία στελεχώνεται από Συμβούλους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία και επαγγελματική γνώση στο αντικείμενο τους, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη του γνωστικού αντικειμένου των στελεχών μας, θεωρώντας ότι είναι μονόδρομος για την παρακολούθηση των συνεχών εξελίξεων με στόχο τη διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Η πολιτική της Alpha Plan Consultants βασίζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών μέσω της συνεχούς εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών της. Είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία και διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των πελατών της με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

Τελευταία Νέα

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων νέο Πρόγραμμα Επιδότησης συνολικού προϋπολογισμού 40.000.000 €, με ποσοστό ενίσχυσης ανά μέγεθος επιχείρησης, ανά κατηγορία

Ανακοινώθηκε η Πρόσκληση υποβολής προτάσεων στη Δράση «Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Μακεδονία» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2014-2020». Η

Μέλος των

Τι είπαν για εμάςΕντυπώσεις των πελατών μας

Στοιχεία με αριθμούς

ΠΑΝΩ ΑΠΟ

0

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

0+
Πελάτες
0+
Έργα
0
Γραφεία Alpha Plan
0
Εργαζόμενοι