Organizim i Ndermarrjeve

Organizim i Ndermarrjeve

ORGANIZIMI ADMINISTRATIVfull orginization

 • Vleresim i struktures dhe funksionalitetit
 • Identifikimi i keqfunksionimeve
 • Struktura organizative
 • Ridizenjim i procedurave
 • Broshura
 • Pershkrim i Detyrave
 • Rregullore e Brendshme Funksionimi
 • Rregullore e Brendshme Kontrolli

ORGANIZIM SHITJESH

 • Analiza e kushteve dhe hapesirave te tregut
 • Procedura e sektorit te shitjeve
 • Synimet e shitjeve
 • Analize shitjesh, krahasim me synimet dhe analizen e divergjences
 • Broshura shitjesh
 • Stimulim bonus – synime Shitjesh
 • Segmentizim klientesh / produktesh / gjeografikisht
 • Programim vizitash tek shitesit
 • Statistika shitjesh

ORGANIZIM I BURIMEVE NJEREZORE

 • Procedura
 • Formulare
 • Legjislacioni i Punes
 • Kodi Deontologjik
 • Planifikim i trajnimit
 • Sistem i shperblimeve – Stimulime produktiviteti
 • Sisteme vleresimi
 • Teknika permiresimi komunikimit brenda ndermarrjes
 • Zhvillim i frymes se bashkepunimit

 

Contact us today and learn more about our services.


Alpha Plan on Social Media

 

Headquarters:

Thessaloniki: 25Β Koletti str, 54627
Tel.: 2310566767, Fax: 2310567890
email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Athens : 4Α Karitsi Square, 10561
Tel.: 2106146022, Fax: 2106146025
email: [email protected]
Athens : 5 K. Kanari str, Kifisia,14563
Tel.: 2105773360, Fax: 2105590555
email: [email protected]
Larisa : 37 Florinis str, 41335
Tel.: 2410238926, Fax: 2415005505
email:[email protected] 
Heraklion : 158 Ethnikis Antistasews str, 71306
Tel.: 2810289457, Fax: 2810289428
email: [email protected]
Rethimnon : 23 Kountouriwti Avenue, 74100
Tel. & Fax: 2831025067
email: [email protected]
 
Chania : 24, Efedron Polemiston str, 73135
Tel.: 2821503189
email: [email protected]
Rhodes : 5th Km Rodos-Lindos, 85100
Tel.: 2241038774, Fax: 2241038775
email: [email protected]
Orestiada : 18 King Konstanine str, 68200
Tel.: 2552026866, Fax: 2552024266
email: [email protected]
Alexandroupolis : 18 Dimokratias Av., 68100
Tel.: 2551035848, Fax: 2551035848
email: [email protected]
Patras : 44А Tsamadou str, 26222
Tel.:2610346500
email: [email protected]
Shqipëri, Tiranë: Rr. Islam Alla,
Myslym Shyri, nr4, Tiranë,
1023 Shqipëri, Tel. : +3554453 1916
email: [email protected]