Trajnim Personeli

Trajnimi i Stafit

" ... edukimi gjatë gjithë jetës, avantazhi diferencues! "
full training

Alpha Plan Consultants është një kompani e specializuar në programet bashkëkohore trajnimi dhe zhvillimi të fuqisë punëtore. Duke iu drejtuar sipërmarrësve dhe drejtuesve që dëshirojnë të arrijne rezultate të matshme , konsulentet tanë, me përvojë të madhe në sektorin e trajnimeve, realizojne strategji zhvillimi & trajnim personeli.

Duke studiuar nevojat e tregut dhe duke vlerësuar fuqite e çdo biznesi apo organizate, Alpha Plan Consultants “duke hedhur vështrimin” në të ardhmen, hartoi Alpha Plan trainings.

TEMA TRAJNIMESH (kliko per detaje)

MANAGΕMENT

Benchmarking Ανάλυση Εργασιακής Συμπεριφοράς Επιλέγοντας τον Κατάλληλο Υποψήφιο
Business Plan Ανάλυση Συμπεριφοράς Πελατών Επιχειρησιακή Στρατηγική στην Πράξη
Business Process Management Ανταγωνιστική Στρατηγική και Ανάλυση Ηγεσία
Category Management Αξιολόγηση Απόδοσης Προσωπικού Καθορισμός Διαδικασιών και Περιγραφές Καθηκόντων Αρμοδιοτήτων
Change Management Αξιολόγηση και Επιλογή Προμηθευτών Καταγραφή Απαιτήσεων Προκηρύξεων Διαγωνισμών
Crisis Management Βασικές Αρχές Management Λήψη Αποφάσεων
Franchising Βελτίωση Ποιότητας Παρεχομένων Υπηρεσιών Οργάνωση και Διοίκηση ΜΜΕ
Logistics Management Γραμματέας ως Διοικητικό Στέλεχος Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών
Management Προμηθειών Διαπραγμάτευση Στρατηγικό Management
Managing Stress Διαπραγμάτευση με Προμηθευτές Στρατηγικός Σχεδιασμός και Προγραμματισμός
Project Management Διαχείριση Προμηθευτών Τεχνικές Συμμετοχής σε Συνέντευξη Επιλογής
Time Management Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Υποκίνηση
Άμεση Κερδοφορία Προϊόντος Διοίκηση Ολικής Ποιότητας  

Kostoja e programeve trajnuese mund të përfshihet në programet e subvencionuara të OAED (0.45%), ndërsa kompanitë që nuk realizuan programet ose që nuk shlyen kontributet e punëdhënësit (0.45%) për vitin 2019, mund t’ a transferojnë dhe të përdorin shumën përkatëse gjatë vitin 2020.

ALPHA PLAN mundëson:

  • Instruktorë
  • Shënime – Material trajnues
  • Vlerësim seminari
  • Material vizual (projektor, ekran projektimi, tabelë, etj)
  • Mbështetje nga sekretaria për dorëzimin e aplikimeve në programin LAEK 0.45%
  • Certifikata pjesëmarrjeje

ptyxio-aplan-small

Contact us today and learn more about our services.


Alpha Plan on Social Media

 

Headquarters:

Thessaloniki: 25Β Koletti str, 54627
Tel.: 2310566767, Fax: 2310567890
email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Athens : 4Α Karitsi Square, 10561
Tel.: 2106146022, Fax: 2106146025
email: a[email protected]
Athens : 5 K. Kanari str, Kifisia,14563
Tel.: 2105773360, Fax: 2105590555
email: [email protected]
Larisa : 37 Florinis str, 41335
Tel.: 2410238926, Fax: 2415005505
email:[email protected] 
Heraklion : 158 Ethnikis Antistasews str, 71306
Tel.: 2810289457, Fax: 2810289428
email: [email protected]
Rethimnon : 23 Kountouriwti Avenue, 74100
Tel. & Fax: 2831025067
email: [email protected]
 
Chania : 24, Efedron Polemiston str, 73135
Tel.: 2821503189
email: [email protected]
Rhodes : 5th Km Rodos-Lindos, 85100
Tel.: 2241038774, Fax: 2241038775
email: [email protected]
Orestiada : 18 King Konstanine str, 68200
Tel.: 2552026866, Fax: 2552024266
email: [email protected]
Alexandroupolis : 18 Dimokratias Av., 68100
Tel.: 2551035848, Fax: 2551035848
email: [email protected]
Patras : 44А Tsamadou str, 26222
Tel.:2610346500
email: [email protected]
Shqipëri, Tiranë: Rr. Islam Alla,
Myslym Shyri, nr4, Tiranë,
1023 Shqipëri, Tel. : +3554453 1916
email: [email protected]

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies).

You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.