fbpx
  • +30 2310566767
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Programe Subvencionimi

  • PROGRAME TË LIGJIT PËR ZHVILLIM
  • PROGRAME KONKURUESHMËRIE
  • PROGRAME NDËRKUFITARE

full espa

DORËZIM I DOSJEVE PJESËMARRËSE – STUDIME PËR PROGRAMET EUROPIANE QË KANË PËR QËLLIM:

Alpha Plan Consultants merr përsipër:

  • Azhornimin
  • Skicimin
  • Përgatitjen e studimit
  • Mbështetjen dhe ndjekjen e realizimit të projektit

për programe që i përkasin bizneseve dhe organizatave të sektorit privat dhe atij të gjërë publik.
Shihni programet e subvencioneve


Suksesi Çmimet

PEP 200787%
DEVELOPMENT ACT. 200790%
FAMILY BUSINESS 2007100%
8.2.1 C CYCLE 2007100%
E-SECURITY 2009100%
PEP Α' 200953%
DIGI MOBILE 201191%
EXTROVERSION Α 201192%
EXTROVERSION B 201485%
PEP B CYCLE 201385%
DIGI RETAIL100%
DIGI CONTENT100%
ICT4GROWTH100%
INNOVATIVE ENTREPRENEURSHIP83.3%

Please publish modules in offcanvas position.