Hulumtim Tregut

Hulumtim Tregut

KERKIMI PRIMAR I TREGUT
full research

 • Përcaktim i objektivit të përbashkët (target group)
 • Hulumtim i konsumatorëve
 • Regjistrim i pikave të shitjes

METODA SONDAZHI TE KERKIMIT PRIMAR

 • Intervistë personale
 • Intervistë telefonike
 • Dërgim pyetësorësh me postë

FAZAT E REALIZIMIT TE KERKIMIT

 • Projektim i pyetësorit
 • Përfundimi i intervistave personale
 • Listim i përgjigjeve 
 • Klasifikim i përgjigjeve
 • Renditja sipas rendesise se përgjigjeve
 • Vlerësimi i përgjigjeve
 • Hartim i referencës dhe nxjerrja e përfundimeve kryesore
 • Prezantimi i rezultateve të hulumtimit

KERKIMI  DYTESOR I TREGUT

 • Zhvillimet dhe tendencat demografike
 • Trendeca ekonomike
 • Zhvillimet aritmetike dhe cilësore te degës

Contact us today and learn more about our services.


Alpha Plan on Social Media

 

Headquarters:

Thessaloniki: 25Β Koletti str, 54627
Tel.: 2310566767, Fax: 2310567890
email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Athens : 4Α Karitsi Square, 10561
Tel.: 2106146022, Fax: 2106146025
email: [email protected]
Athens : 5 K. Kanari str, Kifisia,14563
Tel.: 2105773360, Fax: 2105590555
email: [email protected]
Larisa : 37 Florinis str, 41335
Tel.: 2410238926, Fax: 2415005505
email:[email protected] 
Heraklion : 158 Ethnikis Antistasews str, 71306
Tel.: 2810289457, Fax: 2810289428
email: [email protected]
Rethimnon : 23 Kountouriwti Avenue, 74100
Tel. & Fax: 2831025067
email: [email protected]
 
Chania : 24, Efedron Polemiston str, 73135
Tel.: 2821503189
email: [email protected]
Rhodes : 5th Km Rodos-Lindos, 85100
Tel.: 2241038774, Fax: 2241038775
email: [email protected]
Orestiada : 18 King Konstanine str, 68200
Tel.: 2552026866, Fax: 2552024266
email: [email protected]
Alexandroupolis : 18 Dimokratias Av., 68100
Tel.: 2551035848, Fax: 2551035848
email: [email protected]
Patras : 44А Tsamadou str, 26222
Tel.:2610346500
email: [email protected]
Shqipëri, Tiranë: Rr. Islam Alla,
Myslym Shyri, nr4, Tiranë,
1023 Shqipëri, Tel. : +3554453 1916
email: [email protected]

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies).

You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.