Politika e Cilesise

Politika e Cilësisë

Pas një progresi të suksesshëm dhe ecurie positive të kompanisë në ofrimin e shërbimeve të konsulencës, Administrata e Alpha Plan Consultants vendos një Sistem Menaxherial të Cilësisë, në përputhje me Standartin Ndërkombëtar ΕΝ ISO 9001:2008. Sistemi Menaxherial i Cilësisë nga Alpha Plan Consultants, përmes:

 • Të ristrukturimit të strukturës organizative
 • Të zgjerimit të fushave mbi njohuritë e konsulencës
 • Të përmirësimit mbi komunikimin e brendshmë të bizbesit

synon të kontribuojë në përmbushjen e qëllimeve të mëposhtme të biznesit:

 • ofrimin e shërbimeve të specializuara dhe të personalizuara të konsulencës, të krijuara çdo herë sipas nevojave specifike dhe veçorive të çdo klienti,
 • maksimizimin e kënaqësisë së klientit, si rezultat i zgjidhjes së problemeve organizative dhe përmirësimin e rezultateve financiare,
 • krijimin e veprimtarive të reja të biznesit dhe të vendëve të punës, te cila do të mbulohen nga drejtues me njohuri të specializuar,
 • zhvillimin e burimeve njerëzore të ndërmarrjes përmes trajnimeve të vazhdueshme dhe dhënien e kompetencave të rëndësishme, të cilat kërkojnë nivel të larte njohurish
 • vazhdimësinë e përdorimin e gjërë të teknologjive të avancuara moderne dhe mjeteve të komunikimit, për ofrimin sa më efikas dhe cilësor të shërbimeve konsulente.

Për realizimin e synimeve të mësipërme në mënyrën me të shpejtë dhe efektive, Administrata e Alpha Plan Consultants

 • Zotohet dhe zbaton parimet e Politikës së Cilësisë dhe Sistemit Menaxherial të Cilësisë që ajo vetë përcakton
 • Informon fuqinë e saj punëtore dhe i inkurajon ata që të angazhohen për të njëjtat parime
 • Perkujdeset për përmirësimin e vazhdueshëm të Sistemit Menaxherial të Cilësisë, duke bërë veprimet e duhura korrigjuese dhe parandaluese që rezultojne nga kryerja e Auditeve të Brendshme dhe Inspektimi i Administrates.

Contact us today and learn more about our services.


Alpha Plan on Social Media

 

Headquarters:

Thessaloniki: 25Β Koletti str, 54627
Tel.: 2310566767, Fax: 2310567890
email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Athens : 4Α Karitsi Square, 10561
Tel.: 2106146022, Fax: 2106146025
email: [email protected]
Athens : 5 K. Kanari str, Kifisia,14563
Tel.: 2105773360, Fax: 2105590555
email: [email protected]
Larisa : 37 Florinis str, 41335
Tel.: 2410238926, Fax: 2415005505
email:[email protected] 
Heraklion : 158 Ethnikis Antistasews str, 71306
Tel.: 2810289457, Fax: 2810289428
email: [email protected]
Rethimnon : 23 Kountouriwti Avenue, 74100
Tel. & Fax: 2831025067
email: [email protected]
 
Chania : 24, Efedron Polemiston str, 73135
Tel.: 2821503189
email: [email protected]
Rhodes : 114 Australia str, 85100
Tel.: 2241038774, Fax: 2241038775
email: [email protected]
Orestiada : 18 King Konstanine str, 68200
Tel.: 2552026866, Fax: 2552024266
email: [email protected]
Alexandroupolis : 18 Dimokratias Av., 68100
Tel.: 2551035848, Fax: 2551035848
email: [email protected]
Patras : 44А Tsamadou str, 26222
Tel.:2610346500
email: [email protected]
Shqipëri, Tiranë: Rr. Islam Alla,
Myslym Shyri, nr4, Tiranë,
1023 Shqipëri, Tel. : +3554453 1916
email: [email protected]