Επίσκεψη των μελών του Ελληνο-Ρωσικού Κέντρου Ερμής στη Ρωσία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη των Προέδρων των Επιμελητηρίων Σερρών κ. Χρήστου Μέγκλα, Χαλκιδικής κ. Γιώργου Γκιλή, Ιωαννίνων κ. Δημήτρη Δημητρίου, Βιοτεχνικού Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου, μαζί με τον Διευθυντή του Ελληνορωσικού Κέντρου Ερμής κ. Αλεξιάδη Κλεόβουλο στην Μόσχα και την Αγ. Πετρούπολη το χρονικό διάστημα από 13 έως 19 Μαίου 2012.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επαφή με τα Επιμελητήρια της Μόσχας και της Αγ. Πετρούπολης καθώς επίσης και με Ρώσικους οργανισμούς με στόχο την ανάπτυξη Ελληνορωσικών σχέσεων και την συμφωνία για τη λειτουργία του Ελληνορωσικού Κέντρου Ερμής στη Ρωσία.

Η αποστολή είχε διαδοχικές συναντήσεις με την Ελληνική Πρεσβεία και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στη Μόσχα όπως και με το Γενικό Προξενείο στην Αγ. Πετρούπολη, όπου συζητήθηκαν οι ιδιομορφίες και οι ιδιαιτερότητες της Ρωσικής αγοράς.

Κοινή διαπίστωση αποτελεί η ανοικτή και ειλικρινής διάθεση των Ρωσικών Επιμελητηρίων και οργανισμών, που αποδέχτηκαν θετικά τις προτάσεις της αποστολής, για συνεργασία με Ελληνικές επιχειρήσεις καθώς επίσης και η υλοποίηση ρωσικών επενδύσεων στην Ελληνική αγορά.

Η Ελληνική αποστολή επέστρεψε ενημερωμένη για τις συνθήκες της Ρωσικής αγοράς και πλέον έτοιμη για το ξεκίνημα του εγχειρήματος του Ελληνορωσικού Κέντρου Ερμής που ελπίζουμε να  αποτελέσει ένα κερδοφόρο εργαλείο διεύσδυσης των Ελληνικών επιχειρήσεων στη Ρωσική αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact Form
Ενδιαφέρομαι για: