fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμμετοχή της Alpha Plan Consultants σε ημερίδα που διοργάνωσε το ΕΒΕΘ και ο ΣΥ.Σ.ΕΠ

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Επιδοτήσεις & Παρουσίαση Εφαρμογών Πληροφορικής για την Ψηφιακή Αναβάθμιση & Ασφάλεια Πληροφοριών ΜΜΕ» που συνδιοργάνωσαν το ΕΒΕΘ και ο ΣΥ.Σ.ΕΠ. την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, εστίασε και στις επιδοτήσεις, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εκσυγχρονιστούν ψηφιακά και να αποκτήσουν ακόμη και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Στην έναρξη χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης και το μέλος του ΔΣ του ΣΥΣΕΠ, κ. Κλεόβουλος Αλεξιάδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Συμεών Διαμαντίδης, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ψηφιακής αναβάθμισης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ειδικά στις εξωστρεφείς, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, τις εξαγωγικές επιδόσεις της χώρας και την προοπτική συνεχούς διόγκωσης της εξαγωγικής δραστηριότητας.

Για την ALPHA PLAN CONSULTANTS, ο Γενικός Διευθυντής κ. Αλέξανδρος Μπουζούδης, ανέδειξε τη διαδικασία και τις λεπτομέρειες των επιδοτούμενων προγραμμάτων, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν το ψηφιακό τους περιβάλλον και την ηλεκτρονική τους διάδραση με πελάτες και προμηθευτές.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

eveth3eveth3eveth4eveth5

eveth2eveth6