fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ FORUM ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ «ΟΜΙΛΟ»

Με επιτυχία υλοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργάνωσε το forum επιχειρηματιών , την Πέμπτη 6 Ιουλιου και ώρα 20.00 στο bar- restaurant “OMILOS the beach club”, με την συμμετοχή της Alpha Plan Consultants.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του forum και την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Παρουσιάστηκαν επιγραμματικά τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της πόλης , έγιναν εποικοδομητικές συζητήσεις και υπογραμμίστηκε ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η απαραίτητη προϋπόθεση συνεργασίας μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου και του δημοσίου τομέα, σε τομείς όπως η απασχόληση, η τεχνολογία και η καινοτομία.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης από την μεριά του ανακοίνωσε μια σειρά από έργα υποδομών που θα αποπερατωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα στην πόλη και ως σκοπό έχουν τόσο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών ,όσο και την τόνωση της αγοράς και του εμπορίου.

forum epixeirimation2