fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμμετοχή στην ημερίδα του Επιμελητηρίου Σερρών, "Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022. Αγροδιατροφή - Πρωτογενής παραγωγή και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων"

«Συμμετοχή μελών του ΣΥ.ΣΕ.Π. - στελεχών της Alpha Plan Consultants, στην ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Σερρών, με θέμα «Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022. Αγροδιατροφή - Πρωτογενής παραγωγή και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων»

Το Επιμελητήριο Σερρών υλοποίησε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022. Αγροδιατροφή - Πρωτογενής παραγωγή και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων», την Τετάρτη 05 Απριλίου 2023, στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου.

Ο Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.), με εισηγητές τα στελέχη της Alpha Plan Consultants κ. Αλέξανδρο Μπουζούδη, μέλος ΔΣ του ΣΥ.Σ.ΕΠ. και κ. Βύρων Αλεξιάδη, εκπρόσωπο του ΣΥ.Σ.ΕΠ., παρουσίασε τον «Αναπτυξιακό Νόμο 4887/2022. Αγροδιατροφή - Πρωτογενής παραγωγή και μεταποίηση γεωργικών προϊόντων» επισημαίνοντας τα οφέλη της υπαγωγής στον Αναπτυξιακό Νόμο 4887/2022 και τα κρίσιμα σημεία για την επιτυχή υποβολή των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αγροδιατροφής.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μέσα από έναν ουσιαστικό ανοιχτό διάλογο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και κατευθύνσεις για τον τρόπο δράσης τους σε ότι αφορά στον Αναπτυξιακό Νόμο.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου Σερρών για την ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία.

 

epim serron gallery