fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμμετοχή της Alpha Plan στην ημερίδα Επιχειρούμε Αλλάζοντας, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή της Alpha Plan Consultants, στην ενημερωτική ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με θέμα Επιχειρούμε Αλλάζοντας, 22 Μαρτίου 2023.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, υλοποίησε εκπαιδευτική & ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Επιχειρούμε Αλλάζοντας” την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων <<Θεσσαλονίκη>>, στο χώρο του.

Στόχος της ημερίδας, η προσφορά κατευθυντήριων γραμμών και χρήσιμων συμβουλών στα πλαίσια ανάπτυξης και επιβίωσης των ΜΜΕ, με δεδομένες τις καταιγιστικές αλλαγές του Ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Το ενδιαφέρον του κοινού υπήρξε μεγάλο και συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες.

Ο κ. Κλεόβουλος Αλεξιάδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ιδρυτικό στέλεχος της Alpha Plan Consultants και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.), παρουσίασε ζητήματα που αφορούν σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μικρομεσσαίες επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες, το φορέα, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για την ευχάριστη και εποικοδομητική συνεργασία.

 

ekdilosi eeth