fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό 23/11/2021

 
 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

 
 
 
 
 

Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση αναφορικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον τίτλο «Αναπτυξιακός Νόμος – Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη», που έρχεται να αντικαταστήσει τον Ν.4399/16.

Η Alpha Plan Consultants καλωσορίζει το νέο σχέδιο νόμου, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της πορείας της στον Αναπτυξιακό Νόμο. Η εταιρεία μας έχει αναλάβει την υποβολή και παρακολούθηση επενδυτικών σχεδίων, τόσο μεταποιητικών, όσο και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, ύψους 140 εκατ. Ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Alpha Plan Consultants έχει υποβάλλει φακέλους για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους:

- Τεχνολογιών Πληροφορικής

- Αγροδιατροφής

- Τουρισμού

- Μεταποίησης

- Logistics κ.α.

 

Με 91% επιτυχία στις υποβολές επενδυτικών σχεδίων, και περισσότερους από 80 ευχαριστημένους πελάτες, η Alpha Plan Consultants κλείνει έναν επιτυχημένο κύκλο και προετοιμάζεται για τα επόμενα επενδυτικά σχέδια του νέου Αναπτυξιακού Νόμου – Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη.