Ημερίδα του Επιμελητηρίου Έβρου

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η ημερίδα  που διοργάνωσαν  το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Έβρου,  ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), με την υποστήριξη του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα Διαλέξεων του Επιμελητηρίου στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα:«ΠΑΡΑΓΩ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩ: ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ».
Ομιλητές της εκδήλωσης  ήταν ο πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Έβρου κ. Τοψίδης Χριστόδουλος ,  ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Αλεξανδρίδης Αναστάσιος , ο κ. Γιαννακόπουλος Δημήτριος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΠ, καθώς και  ο προϊστάμενος του τμήματος κατάρτισης Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων  κ. Άρης  Κρεββατάς.
Το ΕλληνοΡωσικό κέντρο ΕΡΜΗΣ, εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής κ. Αλεξιάδης Κλεόβουλος, ο οποίος κατά την ομιλία του παρουσίασε τη διεξαγωγή του 1ο  ΕλληνοΡωσικού  Επιχειρηματικού Forum, για τη συνεργασία των φορέων της Ελλάδος & Ρωσίας ,την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων και την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων.

epimelitirio evrou  024 Medium DSC 0274 Medium   021 Medium

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact Form
Ενδιαφέρομαι για: