Studim i Planeve te Biznesit

Studim i Planeve te Biznesit

full bplan

Plani i biznesit (Business Plan) përbëhet nga një analizë e detajuar e funksionimit te nje biznesi ose një sërë funksionimesh të një sipërmarrje dhe ka për qëllim të japë përgjigje konkrete për pyetje konkrete:

  1. Sa vite pritet të shlyhet investimi
  2. Nëse të ardhurat do të te kalojnë shpenzimet operative dhe kur?
  3. Cili është rezultati i investimit në 5 ose 10 vjet dhe të karahasohet me investimet  alternative
  4. Nëse duhet të ripërshtasi çështjet fillestare për tipin e klientit (psh “turistet”) që i drejtohet, kategorinë e biznesit (hotelit) ose teresine e shërbimeve që do te  ofrojë.

Studimi i planit te biznesit është i nevojshem për:

  • Terheqje të kapitalit fillestar për të financuar një fuksion biznesi
  • Ndarjen e kapitalit brënda një sipërmarreje
  • Përcaktimin ose ripërcaktimin e strategjisë së një sipërmarreje
  • Përzgjedhjen e madhësisë së duhur për sipërmarrjen (right-sizing)
  • Si shqyrtim funksional dhe kriter krahasimi vjetor aktivitetesh dhe planesh

Contact us today and learn more about our services.


Alpha Plan on Social Media

 

Headquarters:

Thessaloniki: 25Β Koletti str, 54627
Tel.: 2310566767, Fax: 2310567890
email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Athens : 4Α Karitsi Square, 10561
Tel.: 2106146022, Fax: 2106146025
email: [email protected]
Athens : 5 K. Kanari str, Kifisia,14563
Tel.: 2105773360, Fax: 2105590555
email: [email protected]
Larisa : 37 Florinis str, 41335
Tel.: 2410238926, Fax: 2415005505
email:[email protected] 
Heraklion : 158 Ethnikis Antistasews str, 71306
Tel.: 2810289457, Fax: 2810289428
email: [email protected]
Rethimnon : 23 Kountouriwti Avenue, 74100
Tel. & Fax: 2831025067
email: [email protected]
 
Chania : 24, Efedron Polemiston str, 73135
Tel.: 2821503189
email: [email protected]
Rhodes : 5th Km Rodos-Lindos, 85100
Tel.: 2241038774, Fax: 2241038775
email: [email protected]
Orestiada : 18 King Konstanine str, 68200
Tel.: 2552026866, Fax: 2552024266
email: [email protected]
Alexandroupolis : 18 Dimokratias Av., 68100
Tel.: 2551035848, Fax: 2551035848
email: [email protected]
Patras : 44А Tsamadou str, 26222
Tel.:2610346500
email: [email protected]
Shqipëri, Tiranë: Rr. Islam Alla,
Myslym Shyri, nr4, Tiranë,
1023 Shqipëri, Tel. : +3554453 1916
email: [email protected]