Perzgjedhje Personeli

Përzgjedhje personeli

Alpha Plan, me eksperiencë shumëvjecare në këtë fushë, konsideron të rëndësishme ofrimin e shërbimeve sa më të mira për klientët e saj për gjetjen e drejtuesve të duhur, por edhe për vlerësimin e fuqisë puntore të çdo biznesi.

PËRZGJEDHJE PERSONELI

Duke përdorur mjete moderne dhe metodologji për gjetjen e kandidatëve drejtues nga baza e të dhënave të saj, por edhe pas një vlerësimi të kujdesshëm të tyre, sigurojmë për ju, zgjedhjen e drejtuesve me aftësi profesionale që ju përshtaten vendit të punës. Shërbimet që ofrojmë janë:

full staff

 • Executive Search – Kontaktimi i Drejtpërdrejtë me Drejtuesit të Lartë
 • Management Search – Kërkim Drejtuesve
 • Selection Services – Kërkim Personeli
 • Administration Support – Mbështetje konsulence mbi Kërkimin e Personelit
 • Advertisement Support - Mbështetje konsulence mbi Proçedurën Shpalljen e Lajmërimeve
 • Advertisement Placement - Proçedura Shpalljes së Lajmërimeve

VLERËSIM PERSONELI

Vlerësimi i personelit duhet të jetë pjesë e kulturës të çdo biznesi modern. Alpha Plan Consultants, duke aplikuar sisteme bashkëkohore vlerësimi, kontribuon në procedurën e gjetjes dhe regjistrimit të performancës së çdo punonjësi, në përputhje me kërkesat e çdo vendi pune dhe gjithmonë udhëzues, zgjedhjet strategjike të biznesit. Vlerësimi I personelit bëhet në dy faza:

 • gjatë testeve të rekrutimit, në mënyrë që gjykohet së cili është pozicioni i përshtatshëm për personin e testuar
 • gjatë vazhdimësisë së punës, pasi është punësuar

ORGANIZIMI I SEKTORIT TË BURIMEVE NJERËZORE DHE VLERËSIMI

Parashikimi i nevojave të biznesit në fuqi punëtore dhe njohja e profesioneve dhe njohurive të personelit, por edhe mënyra që mund të përdoret, janë faktorë kryesorë për efikasitetin e biznesit.
Alpha Plan, përmes eksperiencës të saj shumëvjeçare në fushën e Shërbimeve të Konsulencës dhe organizimin e sektoreve të burimeve njerëzore, kontribuon në:

 1. në përcaktimin e politikës (strategjisë) të sektorit Burimet Njerëzore
 2. në regjistrimin dhe identifikimin e procedurave
 3. në trajnimin e pergjegjësit të Burimeve Njerëzore
 4. në përzgjedhjen dhe vlerësimin e kandidatëve
 5. në përcaktimin dhe kodifikimin e formularëve të sektorit

Contact us today and learn more about our services.


Alpha Plan on Social Media

 

Headquarters:

Thessaloniki: 25Β Koletti str, 54627
Tel.: 2310566767, Fax: 2310567890
email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Athens : 4Α Karitsi Square, 10561
Tel.: 2106146022, Fax: 2106146025
email: [email protected]
Athens : 5 K. Kanari str, Kifisia,14563
Tel.: 2105773360, Fax: 2105590555
email: [email protected]
Larisa : 37 Florinis str, 41335
Tel.: 2410238926, Fax: 2415005505
email:[email protected] 
Heraklion : 158 Ethnikis Antistasews str, 71306
Tel.: 2810289457, Fax: 2810289428
email: [email protected]
Rethimnon : 23 Kountouriwti Avenue, 74100
Tel. & Fax: 2831025067
email: [email protected]
 
Chania : 24, Efedron Polemiston str, 73135
Tel.: 2821503189
email: [email protected]
Rhodes : 5th Km Rodos-Lindos, 85100
Tel.: 2241038774, Fax: 2241038775
email: [email protected]
Orestiada : 18 King Konstanine str, 68200
Tel.: 2552026866, Fax: 2552024266
email: [email protected]
Alexandroupolis : 18 Dimokratias Av., 68100
Tel.: 2551035848, Fax: 2551035848
email: [email protected]
Patras : 44А Tsamadou str, 26222
Tel.:2610346500
email: [email protected]
Shqipëri, Tiranë: Rr. Islam Alla,
Myslym Shyri, nr4, Tiranë,
1023 Shqipëri, Tel. : +3554453 1916
email: [email protected]