fbpx
  • +30 2310566767
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Alpha Plan Consultants operon në fushën e ofrimit të shërbimeve konsulente dhe të punës studimore të cilat i drejtohen bizneseve dhe organizatave që kërkojnë përmirësim organizativ nëpërmjet skicimit dhe aplikimit të sistemeve bashkëkohore të Organizimit dhe Menaxhimit.

Kompania ofron shërbime Management Consulting, mbi të cilat zotëron një eksperience shumëvjecare dhe vecanërisht të rëndësishme, duke mbuluar një gamë të gjërë veprimtarish biznesi.

Drejtohet nga Konsulente me formim të lartë shkencor, eksperiencë të gjatë dhe njohuri profesionale që garantojnë efektivitetin e shërbimeve të ofruara nga kompania jonë.

Politika e Alpha Plan Consultants bazohet në ofrimin e shërbimeve të nivelit të lartë dhe cilësor përmes mbështetjes së vazhdueshme dhe shërbimit mbi nevojat e klienteve të saj.

Kjo politike e kompanisë sigurohet përmes transferimit të vazhdueshëm dhe zhvillimit të njohurive, modernizimit dhe sigurimit të bashkëpunimeve efektive.


Please publish modules in offcanvas position.