fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πιστοποίηση της εταιρίας Thrace Polyfilms S.A.

ThracePolyfilms

Η εταιρία Thrace Polyfilms S.A., Plant B στην Ξάνθη πιστοποιήθηκε με επιτυχία, σύμφωνα με το Πρότυπο BRCGS Packaging, Issue 6 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας & Ποιότητας Συσκευασιών Τροφίμων), στα πλαίσια της παραγωγής και διάθεσης πλαστικών ειδών συσκευασίας από πολυαιθυλένιο, προϊόντα τα οποία εμπλέκονται στην αλυσίδα τροφίμων.

Το έργο υλοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση των Συμβούλων της Alpha Plan Consultants σε συνεργασία με τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση της Thrace Polyfilms S.A.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία!

Το διεθνώς αναγνωρισμένο παγκόσμιο πρότυπο BRCGS Packaging είναι μία μεθοδολογία για την ανάπτυξη ενός συστήματος διασφάλισης της ποιότητας, της ασφάλειας και της υγιεινής των υλικών συσκευασίας σε επαφή με τρόφιμα σε όλη τη βιομηχανία συσκευασίας.

Το πρότυπο BRCGS Packaging εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους εταιριών που εμπλέκονται στην παραγωγή υλικών συσκευασίας σε επαφή με τρόφιμα.

Η πιστοποίηση κατά BRCGS Packaging αποτελεί ολοένα και περισσότερο απαίτηση για τη συνεργασία με πελάτες ή για τους προμηθευτές και αποτελεί εξαιρετικό θεμέλιο για τη συνεχή βελτίωση και την αύξηση των επιδόσεων κάθε εταιρίας που το εφαρμόζει.