fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η DEMCON Demolition πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001, 45001, 14001

demcon

Η εταιρία DEMCON Demolition, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την ισχυρή δέσμευσή της στην προστασία του περιβάλλοντος, την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της και τη μέριμνα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της.

Υπό την καθοδήγηση των Συμβούλων της ???????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????????????????, η Demcon Demolition πιστοποιήθηκε με τα Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015, Διαχείρισης της Υγείας & της Ασφάλειας στην εργασία κατά ISO 45001:2018 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001:2015.

H DEMCON Demolition Contractors δραστηριοποιείται στον τομέα των κατεδαφίσεων με ελεγχόμενη χρήση εκρηκτικών υλών αλλά και με συμβατικά μηχανικά μέσα. Είναι η μοναδική εταιρία στα Βαλκάνια με εξειδίκευση σε ελεγχόμενες κατεδαφίσεις με χρήση εκρηκτικών υλών.

Προτεραιότητα της DEMCON ήταν και είναι πάντα, η Προστασία, η Υγεία και η Ασφάλεια των εργαζομένων, των πολιτών και του περιβάλλοντος. Η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ» και η «ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ» στην εργασία αποτελούν την πρωταρχική μέριμνα και την τελική φάση όλων των εργασιών της εταιρίας.