fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχές λειτουργίας επισιτιστικών τμημάτων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες

ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία Διαφορετικών Τύπων Εστιατοτίων, σύμφωνα με τις ανάγκες της Ξενοδοχειακής Μονάδας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Είδη εστιατορίων & Λειτουργία τους
  • Αρμοδιότητες – καθήκοντα, θέσεις εργασίας προσωπικού
  • Κύριοι & βοηθητικοί χώροι εστιατορίων - εξοπλισμός
  • Βασικά στάδια τραπεζοκομίας
  • Γεύματα εστιατορίου και τρόπος παρουσίασης τους
  • Είδη και τρόποι σερβιρίσματος
  • Ποτά και οίνοι
  • Υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών
  • Up-selling στα επισιτιστικά τμήματα
  • Χειρισμός παραπόνων
  • Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας προσωπικού
  • Τα έντυπα σε ένα εστιατόριο
  • Case Studies με πραγματικά δεδομένα των συμμετεχόντων

Εκπαιδευτικές Ώρες

2019:

620 ώρες51%

2018:

740 ώρες55%

2017:

944 ώρες60%

2016:

1210 ώρες71%

2015:

1259 ώρες74%

2014:

1467 ώρες86%

2013:

1359 ώρες80%

2012:

1412 ώρες83%

2011:

939 ώρες55%

2010:

967 ώρες57%

2009:

1400 ώρες82%

2008:

1667 ώρες98%

2007:

1250 ώρες73%

2006:

1300 ώρες76%

2005:

1666 ώρες98%

2004:

1637 ώρες96%

2003:

840 ώρες50%