fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχές λειτουργίας επισιτιστικών τμημάτων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες

ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία Διαφορετικών Τύπων Εστιατορίων, σύμφωνα με τις ανάγκες της Ξενοδοχειακής Μονάδας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Είδη εστιατορίων & Λειτουργία τους
  • Αρμοδιότητες – καθήκοντα, θέσεις εργασίας προσωπικού
  • Κύριοι & βοηθητικοί χώροι εστιατορίων - εξοπλισμός
  • Βασικά στάδια τραπεζοκομίας
  • Γεύματα εστιατορίου και τρόπος παρουσίασης τους
  • Είδη και τρόποι σερβιρίσματος
  • Ποτά και οίνοι
  • Υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών
  • Up-selling στα επισιτιστικά τμήματα
  • Χειρισμός παραπόνων
  • Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας προσωπικού
  • Τα έντυπα σε ένα εστιατόριο
  • Case Studies με πραγματικά δεδομένα των συμμετεχόντων

0
Συνολικές ώρες εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικές ώρες

2020:

2019:

2018:

2017:

2016:

2015:

2014:

2013:

2012:

2011:

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

2005:

2004:

2003:

0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες