fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βασικές Αρχές Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 20 ώρες

ΣΚΟΠΟΣ: Η εκπαίδευση αυτή έχει σκοπό την κατάρτιση του προσωπικού, όσων επιχειρήσεων/οργανισμών χειρίζονται τρόφιμα & ποτά, σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των παραγομένων προϊόντων και η προστασία του καταναλωτή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Έναρξη – Εισαγωγή.
  • Κίνδυνοι από Τρόφιμα, Ασθένειες που προκαλούνται από τρόφιμα.
  • Υγιεινή του Προσωπικού.
  • Καθαρισμός και Απολύμανση.
  • Μυοκτονία και Απεντόμωση.
  • Ευθύνες και Νομικές Υποχρεώσεις.
  • Παραλαβή Α’ Υλών και Υλικών Συσκευασίας.
  • Αποθήκευση Τροφίμων.
  • Προετοιμασία και Επεξεργασία Τροφίμων.
  • Στάδια μετά τη Θερμική Επεξεργασία.
  • Αξιολόγηση Προσωπικού.
  • Case studies - συζήτηση.
  • Εκπαιδευτικά Video.

Εκπαιδευτικές Ώρες

2019:

620 ώρες51%

2018:

740 ώρες55%

2017:

944 ώρες60%

2016:

1210 ώρες71%

2015:

1259 ώρες74%

2014:

1467 ώρες86%

2013:

1359 ώρες80%

2012:

1412 ώρες83%

2011:

939 ώρες55%

2010:

967 ώρες57%

2009:

1400 ώρες82%

2008:

1667 ώρες98%

2007:

1250 ώρες73%

2006:

1300 ώρες76%

2005:

1666 ώρες98%

2004:

1637 ώρες96%

2003:

840 ώρες50%