fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βασικές Αρχές Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 20 ώρες

ΣΚΟΠΟΣ: Η εκπαίδευση αυτή έχει σκοπό την κατάρτιση του προσωπικού, όσων επιχειρήσεων/οργανισμών χειρίζονται τρόφιμα & ποτά, σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των παραγομένων προϊόντων και η προστασία του καταναλωτή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Έναρξη – Εισαγωγή.
  • Κίνδυνοι από Τρόφιμα, Ασθένειες που προκαλούνται από τρόφιμα.
  • Υγιεινή του Προσωπικού.
  • Καθαρισμός και Απολύμανση.
  • Μυοκτονία και Απεντόμωση.
  • Ευθύνες και Νομικές Υποχρεώσεις.
  • Παραλαβή Α’ Υλών και Υλικών Συσκευασίας.
  • Αποθήκευση Τροφίμων.
  • Προετοιμασία και Επεξεργασία Τροφίμων.
  • Στάδια μετά τη Θερμική Επεξεργασία.
  • Αξιολόγηση Προσωπικού.
  • Case studies - συζήτηση.
  • Εκπαιδευτικά Video.

0
Συνολικές ώρες εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικές ώρες

2020:

2019:

2018:

2017:

2016:

2015:

2014:

2013:

2012:

2011:

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

2005:

2004:

2003:

0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες