
Αρχές λειτουργίας επισιτιστικών τμημάτων
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία Διαφορετικών Τύπων Εστιατορίων, σύμφωνα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία Διαφορετικών Τύπων Εστιατορίων, σύμφωνα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία του τμήματος Οροφοκομίας Ξενοδοχειακής
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Να γίνει κατανοητή η λειτουργία των
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Να γίνουν κατανοητές στοιχειώδεις έννοιες όπως:
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Εκπαίδευση των Τμημάτων σε θέματα Ασφαλείας
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Εκπαίδευση των Τμημάτων σε θέματα Ασφαλείας
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Αυτή η εκπαίδευση αποτελεί το κλειδί για την
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ώρες ΣΚΟΠΟΣ:Εκπαίδευση σε: ολοκληρωμένη διαχείριση ενός συστήματος υγιεινής