
Αρχές λειτουργίας επισιτιστικών τμημάτων
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία Διαφορετικών Τύπων Εστιατορίων, σύμφωνα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία Διαφορετικών Τύπων Εστιατορίων, σύμφωνα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία του τμήματος Οροφοκομίας Ξενοδοχειακής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Να γίνει κατανοητή η λειτουργία των

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Να γίνουν κατανοητές στοιχειώδεις έννοιες όπως:

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Εκπαίδευση των Τμημάτων σε θέματα Ασφαλείας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Εκπαίδευση των Τμημάτων σε θέματα Ασφαλείας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ώρες ΣΚΟΠΟΣ: Αυτή η εκπαίδευση αποτελεί το κλειδί για την

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ώρες ΣΚΟΠΟΣ:Εκπαίδευση σε: ολοκληρωμένη διαχείριση ενός συστήματος υγιεινής
Σφάλμα μετατροπής PDF: attempt to perform an operation not allowed by the security policy `PDF' @ error/constitute.c/IsCoderAuthorized/426