Η ομιλία του κ. Τσιρώνη Ιωάννη, Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τίτλο:
«Η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων»
{youtube}AvsdRIVwYv4{/youtube}
Η ομιλία της κ. Αλεξιάδη Κλεόβουλου, Διευθύνων Σύμβουλος – ALPHA PLAN Συμβουλευτική, με τίτλο:
«Οργάνωση ¨Εξωστρέφειας¨ των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων»
{youtube}UBEeNh8cHe4{/youtube}
Η ομιλία του Mr Giovvani Cocco, General Director of ISNART – National Institute of Tourism Research, με τίτλο:
«Quality increase tourism and food industries»
{youtube}D9kftgpArDg{/youtube}
Η ομιλία του Dr. Alexey VANCHENKO ,Travel & Gastronomy Writer/Vice President FIJET-Russia World Federation of Travel Journalists and Writers, με τίτλο:
««Greek products on the Russian market. The export of food and participation on food exhibitions»»
{youtube}1ql0oixoykI{/youtube}
Η ομιλία του κ. Δημήτρη Γεωργίου, Client Business Director της New Communication Μ.Ε.Π.Ε., με τίτλο:
«Βranding & Packaging Design»
{youtube}l9xN6GcWZxY{/youtube}
Η ομιλία του κ. Κώστα Μάστορα, Εξαγωγική εταιρία ATLANTIK FOODS, με τίτλο:
«Οι δυνατότητες εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων στην Αμερικανική αγορά»
{youtube}OLDUQShrv3s{/youtube}
Η ομιλία του κα. Μαρίας Βοζίκη, Αντιπροέδρου Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, με τίτλο:
«Η περίπτωση της SIAL στο Παρίσι ως εργαλείο εξωστρέφειας»
{youtube}UhrNobp4e_s{/youtube}
Η ομιλία του κ Κύρου Λαζαρίδη, Προέδρου Ελληνο-Πολωνικού Συνδέσμου, με τίτλο:
«Οι δυνατότητες εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων στην Πολωνική αγορά»
{youtube}2gzXQA1PqEw{/youtube}