Αρχές λειτουργίας housekeeping

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες

ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία του τμήματος Οροφοκομίας Ξενοδοχειακής Μονάδας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Βασικές λειτουργίες του τμήματος housekeeping και η σύνδεση του με τα υπόλοιπα τμήματα
  • Τμήματα Housekeeping και η λειτουργία τους
  • Αρμοδιότητες – καθήκοντα, θέσεις εργασίας προσωπικού
  • Διαχείριση και έλεγχος on-going διαδικασιών λειτουργίας
  • Διαχείριση υλικών και αναλώσιμων υλών
  • Έντυπα διαχείρισης τμήματος οροφοκομίας και καθαριότητας
  • Επαφή – επικοινωνία με τους πελάτες του ξενοδοχείου
  • Case Studies με πραγματικά δεδομένα των συμμετεχόντων

Εξερευνήστε τα προγράμματα
Εταιρικής Εκπαίδευσης

Πληροφορίες Προγράμματος

Προτεινόμενη Διάρκεια: 8 ώρες

Κατηγορία:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact Form
Ενδιαφέρομαι για: