Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων – Βασικές αρχές HACCP Ημ. Διεξαγωγής 8 Ιουνίου 2022
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε άτομο μιας επιχείρησης τροφίμων (παραγωγή, διανομή, μεταποίηση, συσκευασία, αποθήκευση, πώληση) που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα. Απευθύνεται ακόμη σε στελέχη εταιριών που σχετίζονται με την τροφική αλυσίδα καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εργαστεί στον κλάδο των τροφίμων.
Θεματολογία:
- Εισαγωγή στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2018
- Διαχείριση κινδύνων τροφίμων
- Σύστημα HACCP
- Νομοθετικές απαιτήσεις
- Ιχνηλασιμότητα & Διαχείριση μη συμμορφούμενων προϊόντων.
|