fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ISO 37001:2016

ISO 37001Σύστημα Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς

To Διεθνές Πρότυπο ISO 37001 επιτρέπει σε επιχειρήσεις / οργανισμούς όλων των τύπων να προλαμβάνουν, να εντοπίζουν και να αντιμετωπίζουν τη δωροδοκία υιοθετώντας ένα Σύστημα Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς. Το συγκεκριμένο πρότυπο, καθοδηγεί τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς ώστε να εφαρμόσουν μέτρα κατά της διαφθοράς συνυπολογίζοντας τον κλάδο στον οποίο ανήκουν, το μέγεθός τους και τους κινδύνους που έχουν να αντιμετωπίσουν σε ό,τι αφορά στη δωροδοκία.

Αναμενόμενα οφέλη:

  • Διασφαλίζει αίσθημα εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησης/ οργανισμού και των ενδιαφερόμενων μερών τους (πελάτες, προσωπικό, συνεργάτες κτλπ.).
  • Συμβάλει στη φήμη της επιχείρησης/οργανισμού. Η εφαρμογή του προτύπου ISO 37001, βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να διατηρήσουν τον αδιάβλητο χαρακτήρα τους. Ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης κατά της δωροδοκίας θα βοηθήσει στη διατήρηση της ακεραιότητας των επιχειρήσεων και των οργανισμών.
  • Η ύπαρξη πιστοποιημένου Συστήματος Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς σύμφωνα με το πρότυπο ISO 37001 αποτελεί απόδειξη της επιχείρησης/οργανισμού προς κάθε ελεγκτικό μηχανισμό ότι εφαρμόζονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες πρόληψης της διαφθοράς.