fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα το ηλεκτρονικό εμπόριο λιανικής και τη Δράση του ΕΣΠΑ για την δημιουργία e-shop

ekdilosi elianikoΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα με θέμα το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Λιανικής στην εποχή του COVID-19 και τη Δράση του ΕΣΠΑ «e-λιανικό» (δημιουργία e-shop), την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 και ώρες 15:00- 17:00.

Ο κ. Αλέξανδρος Μπουζούδης, Προϊστάμενος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης της Alpha Plan Consultants, θα περιγράψει και θα αναλύσει όλες τις απαιτήσεις για την υλοποίηση της Δράσης του ΕΣΠΑ «e-λιανικό», που αφορά στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος του καταστήματος (e-shop).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των εμπορικών επιχειρήσεων της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προκλήσεις, τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που προσφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και για τις δυνατότητες αξιοποίησης των ενισχύσεων που προσφέρει η Δράση του ΕΣΠΑ «e-λιανικό», για τη δημιουργία ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος, ως απάντηση στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και τα lockdown.

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.