fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Ψηφιακός ΜετασχηματιμόςΔημοσιεύθηκε η Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Η Δράση κατανέμεται σε 3 επιμέρους Προγράμματα Κρατικών Ενισχύσεων, στα οποία οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τις 22 Ιουνίου 2022.

  1. Ψηφιακά Εργαλεία MME: Το Πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προσφέροντας επιδότηση ύψους 90% για την προμήθεια ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω συστήματος επιταγών (vouchers).
  2. Ψηφιακές Συναλλαγές: Το Πρόγραμμα παρέχει επιδότηση από 90% έως 100% για την προμήθεια σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων τιμολόγησης, έκδοσης και διακίνησης φορολογικών παραστατικών και διενέργειας ηλεκτρονικών πληρωμών, μέσω συστήματος επιταγών (vouchers).
  3. Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών: Το Πρόγραμμα ενισχύει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και διάθεση ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση της ψηφιακής παραγωγικής ικανότητας στη χώρα. Συγκεκριμένα, ενισχύει έργα προϋπολογισμού από 200.000€ έως 2.000.000€, με ποσοστό επιδότησης από 45% έως 70% για μικρές και από 35% έως 60% για μεσαίες επιχειρήσεις.