fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό 18/6/2020

 

Συμμετέχετε σε διαγωνισμούς του Δημοσίου Τομέα;

Θέλετε να είστε πρωτοπόροι;

Θέλετε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψήφιων αναδόχων;

Η Alpha Plan Consultants σας προτείνει να εφαρμόσετε το ISO 37001:2016 - Σύστημα Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς.

Το Τμήμα Διαχειριστικών Συστημάτων της Alpha Plan Consultants μπορεί να προετοιμάσει κάθε επιχείρηση ή οργανισμό για τη θέσπιση, εφαρμογή και διατήρηση, ενός Συστήματος Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς και να σας οδηγήσει στη λήψη σχετικού πιστοποιητικού.  

Οποιαδήποτε επιχείρηση ή οργανισμός μπορεί να εφαρμόσει το πρότυπο ISO 37001, ενώ η πιστοποίηση με ένα Σύστημα Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς αποσκοπεί τόσο στην πρόληψη, στον εντοπισμό και στην αντιμετώπιση της δωροδοκίας όσο και στη συμμόρφωση με τη νομοθεσία κατά της δωροδοκίας.

Προσφέρει σημαντικά οφέλη, μερικά εκ των οποίων είναι η διασφάλιση του αισθήματος εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησης και των πελατών, των συνεργατών ή του προσωπικού, η αύξηση της φήμης της επιχείρησης, αλλά και η απόδειξη προς κάθε ελεγκτικό μηχανισμό, ότι εφαρμόζονται από την επιχείρηση ή τον οργανισμό όλες οι απαραίτητες διαδικασίες πρόληψης της διαφθοράς.

Μάθετε περισσότερα για το Σύστημα Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς: 

ISO 37001:2016
Επικοινωνήστε μαζί μας