fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέο καινοτόμο εργαστήριο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ»

Επικοινωνήστε & προβάλετε την εταιρεία σας και εσάς με αυτοπεποίθηση στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με τη χρήση της Αγγλικής Γλώσσας!!!!

Η Alpha Plan διοργανώνει ένα νέο καινοτόμο εργαστήριο:

Απευθύνεται σε:

  • Στελέχη γραμματειακής υποστήριξης και Ιδιαιτέρες ΓραμματείςHBR networking
  • Πωλητές
  • Ελεύθερους Επαγγελματίες
  • Διοικητικά Στελέχη
  • Επιχειρηματίες & Ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

Οι οποίοι επιθυμούν να:

  • "Φρεσκάρουν" τόσο τις γνώσεις τους στα Αγγλικά, όσο και στην επικοινωνία και τις κοινωνικές τους δεξιότητες. 
  • Νιώσουν σιγουριά, όταν συστήνονται και παρουσιάζουν τον εαυτό τους και την εταιρεία τους σε οποιοδήποτε περιβάλλον, προσωπικά (εκδηλώσεις, ταξίδια, εκθέσεις, επαγγελματικές συναντήσεις) ή και μέσω διαδικτύου (μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλληλογραφία, τηλεδιασκέψεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης)

Στόχος του Εργαστηρίου:

Στο τέλος του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να συστηθούν και να παρουσιάσουν την εταιρεία τους με έναν αποτελεσματικό και αξιομνημόνευτο τρόπο.

Συνοπτικό Πρόγραμμα:

  • Δημιουργήστε  την προσωπική σας επωνυμία: Πως χτίζουμε μια δυνατή ταυτότητα
  • Κάντε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση (στις κατά πρόσωπο συναντήσεις, με δυνητικούς πελάτες - προμηθευτές): Μη Λεκτική Επικοινωνία και Τεχνικές NLP
  • Συστήστε την εταιρεία &  τον εαυτό σας: Λεκτική Επικοινωνία και Τεχνικές NLP
  • Δώστε  μια ξεκάθαρη, σύντομη παρουσίαση: μιλήστε για την εργασία σας και για εσάς και προβάλλετε τα πλεονεκτήματά σας.
  • Επηρεάστε ανθρώπους θετικά: επικοινωνήστε με επαγγελματίες, στελέχη και επιχειρηματίες με τέτοιο τρόπο, ώστε να θέλουν να δουλέψουν μαζί σας με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Υλικό που θα προσφερθεί:

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα σας παραδοθεί υλικό και σημειώσεις με την ύλη του εργαστηρίου.

katerina zougliΕισηγήτρια Σεμιναρίου: Κατερίνα Ζουγλή

Είναι αριστούχος απόφοιτος του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Κάτοχος μεταπτυχιακού Master of Arts in TESL/TEFL, του Πανεπιστημίου των ΗΠΑ, όπου διακρίθηκε με distinction & έλαβε υποτροφία.

Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP   Practitioner) από το Hellenic NLP Academy, σε συνεργασία με το  American Board of NLP & υπό εκπαίδευση Σύμβουλος Ανάλυσης Ψυχομετρικών εργαλείων που εντοπίζουν χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, δεξιότητες μάθησης, τους μαθησιακούς τύπους και την λειτουργία των εγκεφαλικών ημισφαιρίων με στόχο την αυτογνωσία και την βελτίωση της μελέτης των μαθητών. Επίσης, παρέχει και αναλύει τεστ επαναπροσδιορισμού καριέρας σε ενήλικες που επιθυμούν να στοχεύσουν σωστά στην εύρεση εργασίας ή να κάνουν μια επιτυχημένη αλλαγή επαγγελματίας πορείας.

Από το 1989 έως και σήμερα ασχολείται με την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού όλων των βαθμίδων. Εκπαιδεύει παιδιά, εφήβους, ενήλικες και στελέχη επιχειρήσεων σε αγγλικά, επικοινωνία, πωλήσεις, διοικητική υποστήριξη και ανάπτυξη και αξιοποίηση δεξιοτήτων.

Από το 1999 έως και το 2011 υπήρξε στέλεχος και μέτοχος επιχειρήσεων και εταιρειών franchise, όπου ειδικεύτηκε στις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση πελατών, την ανάπτυξη, οργάνωση, διοίκηση και υποστήριξη δικτύων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχει ασχοληθεί με αξιολόγηση, επιλογή και εκπαίδευση καθώς και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού στις εταιρείες στις οποίες ήταν στέλεχος και μέτοχος.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Σεμιναρίου

v  Παρασκευή  19/5/2017 - 17:00 - 20:15 (4h)      

v  Σάββατο       20/5/2017 - 10:00  -15:00 (6h)      

     Συνολική  Διάρκεια: 10h

Τόπος Διεξαγωγής: 

Αίθουσα Εκπαίδευσης Alpha Plan Consultants (3ος ΌΡΟΦΟΣ)

Ι. Κωλέττη 25 Β΄

54627 Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 566767

Κόστος Συμμετοχής:

Γενική Τιμή Συμμετοχής: 150€ (πλέον ΦΠΑ 24%)

Το κόστος συμμετοχής προπληρώνεται.

EUROBANK - Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0216.95.0200427157

  • Το κόστος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου μπορεί να ενταχθεί σε επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ (0,24%), ενώ επιχειρήσεις που δεν υλοποίησαν προγράμματα ή δεν εξάντλησαν την εργοδοτική εισφορά το έτος 2016, μπορούν να μεταφέρουν και να χρησιμοποιήσουν το ανάλογο ποσό κατά το έτος 2017.

Σημείωση:
Τα άτομα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον σε επίπεδο Β1 (Intermediate) σε γνώση και χρήση Αγγλικών.

Χορηγείται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις σχετικά με το ανωτέρω πρόγραμμα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εκπαίδευσης της Alpha Plan Consultants, στο τηλέφωνο: 2310 56.67.67 ή μέσω e-mailmargariti@aplan.gr

 

Δηλώστε Συμμετοχή Σήμερα!