fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ.Τ. - Ημερίδα: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - GDPR στον κλάδο του τουρισμού

reth1Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα στην αίθουσα συλλόγου ξενοδόχων νομού Ρεθύμνης με θέμα το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων-GDPR (General Data Protection Regulation) που διοργανώθηκε με ενέργειες και υπό την επίβλεψη του κ. Μανούσου Κλειδή διευθυντή της εταιρίας Alpha Plan consultants Κρήτης.

Προσκεκλημένοι ομιλητές της ήταν ο κ. Κορνηλάκης Κωνσταντίνος σύμβουλος της εταιρίας Κουμεντάκης και συνεργάτες, ο κύριος Φώτης Ρωμούδης της εταιρίας Sigma Solutions και η κυρία Κωνσταντίνα Ράσση προϊσταμένη σε συστήματα ποιότητας της εταιρίας Alpha Plan consultants.

Η πολύ μεγάλη συμμετοχή επιβράβευσε τη σοβαρότητα της διοργάνωσης, ενώ το πραγματικά υψηλό επίπεδο γνώσης και εμπειρίας των ομιλητών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων. Με το τέλος των παρουσιάσεων, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η αδιάλειπτη ροή σοβαρών ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους, που έδωσε την ευκαιρία να δοθούν τεχνικά πλήρεις απαντήσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων νομού Ρεθύμνης κύριος Εμμανουήλ Τσακαλάκης και τα μέλη του ΔΣ.

reth2