fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

18/04/2018-Εκπαιδευτική εκδήλωση: «Ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων: οργάνωση και προετοιμασία για την πλήρη συμμόρφωση με το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο»

euroΠρόσκληση σε εκπαιδευτική εκδήλωση με τίτλο:

«Ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων: οργάνωση και προετοιμασία για την πλήρη συμμόρφωση με το
νέο ρυθμιστικό πλαίσιο»,

την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 10:30μ.μ.,
Αίθουσα : EPHESUS III,
HYATT REGENCY THESSALONIKI

O Νέος Ευρωπαϊκός κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων που θα εφαρμοστεί άμεσα σε όλους τους οργανισμούς και επιχειρήσεις των κρατών μελών από στις 25/5/2018. Ισχύει αυτόματα και δεν απαιτείται ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο.

Στην Εκπαιδευτική εκδήλωση που θα υλοποιηθεί στα πλαίσια του Money Show την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 10:30, στην αίθουσα EPHESUS III, θα παρουσιαστεί το σύνολο της πρακτικής πληροφόρησης που αφορά την εφαρμογή του Κανονισμού από τον Μάιο του 2018, σε ένα ιδιαίτερα διευρυμένο πλαίσιο, όπως αυτό καθορίζεται και με υποχρεωτικό χαρακτήρα.

Ο Γενικός Κανόνας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων GDPR, θέτει νέα δεδομένα και επίπεδα ευαισθητοποίησης και ετοιμότητας των επιχειρήσεων και φορέων που διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα διευκρινισθούν τα απαιτούμενα της εσωτερικής προετοιμασίας η οποία θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή από το Μάιο του 2018.

Ομιλητές της Ημερίδας θα είναι:

  • Αναστασία Σταμάτη (Σύμβουλος συστημάτων ποιότητας)
  • Αγάπη Τσακόγιανη (Νομικός σύμβουλος – Πιστοποιημένη DPO)
  • Στράτος Χατζηπαναγιώτου (Σύμβουλος ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.