fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ομιλίες της ημερίδας «Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», 09/11/2017

Η ομιλία του κ. Τσιρώνη Ιωάννη, Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τίτλο:

«Η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων»

Η ομιλία της κ. Αλεξιάδη Κλεόβουλου, Διευθύνων Σύμβουλος - ALPHA PLAN Συμβουλευτική, με τίτλο:

«Οργάνωση ¨Εξωστρέφειας¨ των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων»

Η ομιλία του Mr Giovvani Cocco, General Director of ISNART - National Institute of Tourism Research, με τίτλο:

«Quality increase tourism and food industries»

Η ομιλία του Dr. Alexey VANCHENKO ,Travel & Gastronomy Writer/Vice President FIJET-Russia World Federation of Travel Journalists and Writers, με τίτλο:

««Greek products on the Russian market. The export of food and participation on food exhibitions»»

Η ομιλία του κ. Δημήτρη Γεωργίου, Client Business Director της New Communication Μ.Ε.Π.Ε., με τίτλο:

«Βranding & Packaging Design»

Η ομιλία του κ. Κώστα Μάστορα, Εξαγωγική εταιρία ATLANTIK FOODS, με τίτλο:

«Οι δυνατότητες εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων στην Αμερικανική αγορά»

Η ομιλία του κα. Μαρίας Βοζίκη, Αντιπροέδρου Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, με τίτλο:

«Η περίπτωση της SIAL στο Παρίσι ως εργαλείο εξωστρέφειας»

Η ομιλία του κ Κύρου Λαζαρίδη, Προέδρου Ελληνο-Πολωνικού Συνδέσμου, με τίτλο:

«Οι δυνατότητες εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων στην Πολωνική αγορά»