fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

europaikaΤα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελούν τεράστια δεξαμενή ευκαιριών για τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς και για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), και γενικότερα για όλους όσους συμμετέχουν στην υλοποίηση των ευρωπαϊκών πολιτικών. Ο μεγάλος αριθμός των προσφερόμενων προγραμμάτων, αλλά και η πολυπλοκότητα των διαχειριστικών τους κανόνων, έχει δημιουργήσει την ανάγκη εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων στην διαχείρισή τους. Συχνά παρατηρείται σημαντικό κενό τεχνογνωσίας στην διαχείρισή τους με αποτέλεσμα να μην αξιοποιούνται, αλλά και όταν αξιοποιούνται να σημειώνονται παραλείψεις και λάθη.

Για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, η ειδική ομάδα στελεχών της Εταιρείας μας δεσμεύεται να υποβάλει κάθε πρόταση, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και Εθνική Νομοθεσία.

Η Alpha Plan Consultants αναλαμβάνει εξ’ αρχής να σχηματοποιήσει την ιδέα, η οποία θα καλύπτει τον τομέα που σας ενδιαφέρει. (Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες ιδέες που αφορούν θέματα Πολιτισμού, Πολιτικής Προστασίας, Ενέργειας, Τουρισμού, Έρευνας και Ανάπτυξης, Αγροτική Πολιτική, Ανάδειξη & Προστασία Περιβάλλοντος κα.).

Στη συνέχεια, η Alpha Plan Consultants αναλαμβάνει να συγγράψει και να υποβάλει τον φάκελο της πρότασης, τόσο στα πλαίσια των Εθνικών Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων όσο και στις Κοινοτικές Πρωτοβουλίες INTERREG, MED, South-East Europe, ENPI, HORIZON, κα.

Είμαστε σε συνεχή παρακολούθηση και αξιολόγηση όλων των πληροφοριών σχετικά με τις πολιτικές ανάπτυξης που υποστηρίζονται από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Επιθυμείτε να δείτε τα ενεργά Επιδοτούμενα Προγράμματα;

 
Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την εταιρεία μας;

Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης ενδιαφέροντος, κάνοντας κλικ εδώ

 

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας του τμήματος Επιδοτούμενων Προγραμμάτων θα επικοινωνήσει μαζί σας.