fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχές λειτουργίας housekeeping

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 ώρες

ΣΚΟΠΟΣ: Αποδοτική Λειτουργία του τμήματος Οροφοκομίας Ξενοδοχειακής Μονάδας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Βασικές λειτουργίες του τμήματος housekeeping και η σύνδεση του με τα υπόλοιπα τμήματα
  • Τμήματα Housekeeping και η λειτουργία τους
  • Αρμοδιότητες – καθήκοντα, θέσεις εργασίας προσωπικού
  • Διαχείριση και έλεγχος on-going διαδικασιών λειτουργίας
  • Διαχείριση υλικών και αναλώσιμων υλών
  • Έντυπα διαχείρισης τμήματος οροφοκομίας και καθαριότητας
  • Επαφή – επικοινωνία με τους πελάτες του ξενοδοχείου
  • Case Studies με πραγματικά δεδομένα των συμμετεχόντων

0
Συνολικές ώρες εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικές ώρες

2020:

2019:

2018:

2017:

2016:

2015:

2014:

2013:

2012:

2011:

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

2005:

2004:

2003:

0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες
0 ώρες