fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δ.Τ. Σεμιναρίων για το Online Marketing

online marketing seminario
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που συνδιοργάνωσαν,  η Alpha Plan Consultants & ο κ. Στέφανος Σκλαβενίτης, εισηγητής των σεμιναρίων & Γενικός Διευθυντή της «FlipSide».
 
Την Παρασκευή 4 & το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, διεξήχθησαν δυο νέα σεμινάρια με θεματολογία: Online Marketing, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.
Στα εκπαιδευτικά προγράμματα συμμετείχαν επιχειρηματίες (μεγάλων εταιρειών) της Β. Ελλάδος καθώς και πολλά στελέχη επιχειρήσεων.
 
Η Alpha Plan Consultants συνεχίζει δυναμικά το πολύπλευρο έργο της, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των πελατών της σχεδιάζει & υλοποιεί  καινοτόμα  εκπαιδευτικά  προγράμματα.
 
Επισφραγίζοντας δε την άριστη συνεργασία με τον κ. Σκλαβενίτη το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του δεύτερου εκπαιδευτικού κύκλου.