fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΤ - Σεμινάριο «Σύγχρονες Τεχνικές Διαπραγμάτευσης»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το γραφείο της Alpha Plan Consultants, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το σεμινάριο διεξήχθη την Παρασκευή 2/12/2016, στο ξενοδοχείο «ATRION», με εισηγητή τον κ. Μπουζούδη Αλέξανδρο, Προϊστάμενο του τμήματος Εκπαίδευσης και Αναπτυξιακών προγραμμάτων, με θεματολογία: «Σύγχρονες Τεχνικές Διαπραγμάτευσης»

Στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες & ιδιώτες είχαν την ευκαιρία, να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αυξήσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες, με τη χρήση νέων τεχνικών, με στόχο την ολοκληρωμένη παρουσίαση πωλήσεων στο κλείσιμο επιτυχημένων συμφωνιών.

Σύσσωμη η διεύθυνση και τα στελέχη του γραφείου της Alpha Plan Consultants Κρήτης, συμμετείχαν στο πρόγραμμα & εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την οργάνωση και υλοποίηση του πρώτου σεμιναρίου και στόχος όπως ανέφερε ο κ. Κλειδής Μανούσος, Διευθυντής του γραφείου είναι να ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα νέα εξιδεικευμένα προγράμματα κατάρτισης.

image1 seminario diapragmateusis