fbpx
  • +30 2310566767
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημέρωση για τα Διαχειριστικά Συστήματα ISO

Η Alpha Plan Consultants οδηγεί μεθοδικά την επιχείρησή σας στην επιτυχημένη οργάνωση των διαχειριστικών συστημάτων που χρειάζονται για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς σας.

Έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες της μελετούν, σχεδιάζουν και αναπτύσσουν τις αναγκαίες διαδικασίες που χρειάζεται η επιχείρησή σας στην επιτυχή οργάνωση και διαχείριση των συστημάτων τους.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες από τις υπηρεσίες του Τμήματος Διαχειριστικών Προγραμμάτων.

 

1. Υποστήριξη στην εφαρμογή Διαχειριστικών Συστημάτων (ISO),

για τη συντήρηση του ISO της επιχείρησής σας…

Η εταιρία μας με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των Πελατών της, δεδομένης της ετήσιας επιτήρησης των διαχειριστικών συστημάτων από τους φορείς πιστοποίησης, αναλαμβάνει την ετήσια υποστήριξη των συστημάτων ISO που εφαρμόζονται:

  • προκειμένου η εταιρία σας να είναι προετοιμασμένη να δεχθεί με επιτυχία τις ετήσιες επιτηρήσεις από τους φορείς πιστοποίησης, χωρίς επιπλέον κόστος φορέα.
  • να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στη βελτίωση των διαδικασιών σας.
  • να ενισχύσει την εφαρμογή του Συστήματος μέσω τακτικών ουσιαστικών λειτουργικών ελέγχων
  • να εκπαιδεύσει το προσωπικό στην εφαρμογή του συστήματος.

 

2. Υποστήριξη στη μετάβαση στο πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015,

καλύπτοντας τις νέες απαιτήσεις του Συστήματος Ποιότητας

Η Alpha Plan Consultants μέσω των καταρτισμένων στελεχών της μπορεί να υποστηρίξει την επιχείρησή στην επιτυχή μετάβαση στο νέο πρότυπο μέσω:

  • Της ένταξης των νέων απαιτήσεων του ISO 9001:2015 με τρόπο που να εξυπηρετεί τις εν γένει ανάγκες σας και όχι απλώς τις τυπικές απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.
  • Της υποστήριξης της νέας υποχρέωσης στην εκτίμηση της επικινδυνότητας της εταιρίας, στη στοιχειοθέτηση και γενικότερα στα αρχεία του τεκμηριώνουν την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας.
  • Της διεξαγωγής Εσωτερικής Επιθεώρησης προς επισήμανση των ελλείψεων -προβλημάτων του συστήματος για να δοθούν οδηγίες για την ορθή επίλυση τους.
  • Της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στη βελτίωση των διαδικασιών.

 

3. EN 15224: Προσαρμοσμένη Διαχείριση Ποιότητας για την Ιατρική Περίθαλψη,

νέο πρότυπο για τους Παρόχους Υγείας

Το πρότυπο EN 15224 αποτελεί ένα πρότυπο διαχείρισης ποιότητας που απευθύνεται στους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης.

Είναι βασισμένο στο πρότυπο ISO 9001 και περιλαμβάνει απαιτήσεις για την ασφάλεια των ασθενών και τη διαχείριση των κλινικών κινδύνων κατά τις διαδικασίες σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης.

Το EN 15224 συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα του προτύπου ISO 9001 παράλληλα με τις απαιτήσεις για την ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης. Καθορίζει όμως την αποτελεσματικότητα και την καταλληλόλητα της φροντίδας, την ασφάλεια και την αξιοπιστία των διαδικασιών υγειονομικής περίθαλψης.

 

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με το Τμήμα Διαχειριστικών Συστημάτων στο 2310 566767.